Un videojoc per conquerir el món amb el BAXI Manresa

Els aficionats al bàsquet i als videojocs estem d’enhorabona. Després d’anys sense cap producte atractiu al mercat, arriba l’International Basketball Manager Manager 2022, una nova edició creada des de zero d’una saga que va agafar el relleu del mític PC Basket. I ho fa per la porta gran, amb la llicència d’unes 20 lligues, més de 330 clubs i gairebé 5.000 jugadors disponibles.

L’International Basketball Manager Manager 22 serà l’únic videojoc de simulació del mercat amb la llicència oficial de l’ACB. Això ens permetrà portar el BAXI Manresa al lloc on li pertoca, a competir per jugar la Final Four i guanyar el màxim títol europeu. Amb aquest joc els aficionats manresans podran jugar a fer de Pedro Martínez (una de les novetats del joc és la intervenció de l’entrenador durant els partits), Xevi Pujol (tot i la dificultat d’aconseguir el seu nivell d’encert en els fitxatges) o inclús ficar-se a la pell de Carles Sixto.

Ben aviat s’anunciarà la data de sortida del joc, previst per abans d’acabar el 2021, i aquesta edició estarà disponible per PC i plataformes mòbils (iOS i Android).

Esteu preparats per portar al BAXI Manresa a dominar Europa?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *