FORMA PART DE LA BARRA

La Barra del Nou Congost és un projecte periodístic que es va iniciar fa 3 anys, i que té com a objectiu oferir informació i opinió sobre el Bàsquet Manresa, amb una vocació de proporcionar continguts interessants als seguidors del club manresà. Tot, de forma gratuïta.

Durant tot aquest temps, els costos econòmics de mantenir aquest espai (principalment la pàgina web) s’han assumit a títol personal. Ara, per mantenir la viabilitat del projecte i fer-lo créixer, apostem per fer un pas endavant. I per això, necessitem la col·laboració de tothom qui gaudeixi del projecte i vulgui que continui en funcionament. Per aquest motiu obrim un sistema de micromecenatge, a través del qual pots col·laborar econòmicament amb el projecte i obtenir diversos beneficis a canvi.

Com funciona? Hi ha dos nivells de subscripció, amb diferents avantatges. Un cop et subscrius, comences a gaudir dels diferents serveis que s’inclouen en cada nivell. Abans de tot, deixar clar que es tracta de subscripcions mensuals que es poden cancel·lar en qualsevol moment.